VÄLKOMNA TILL OSS

Bitarna börjar falla på plats. Grunden till att börja producera podavsnitt är klar. Vi har en bärbar studio och de första intervjuerna är inbokade. Planen är att första avsnittet ska publiceras i januari 2014.

Vi skulle vilja ta tillfället i akt att tacka Svenska spel och Svenska Sportjournalistförbundet för det stipendie på tiotusen kronor som vi fick motta tidigare den här veckan. Pengarna kommer väl till pass. Tack! Vi kommer att använda dem till en inspirationsresa till England för ett besök på Sky Sports.

Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: