#11 Nina Wennerström


NinaW
2012 började Swedish Opens turneringsdirektör, Nina Wennerström, att arbeta för att höja intresset och statusen i damturneringen i Båstad. Succén var given då det i början av 2013 blev klart att världsstjärnan Serena Williams skulle delta i tennisturneringen. I ”Sportpodden med Edström & Åberg” resonerar sportagenten och turneringsdirektören Nina Wennerström kring svensk damtennis framtid, huruvida svensk kompetens inom sporten stannar i landet och vilka stjärnor hon helst skulle vilja se i sitt stall.

Intervjuar gör Linda Åberg.

Lyssna på avsnittet genom att klicka HÄR.

——–

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Genom att lyssna via Acast får ni bilder, länkar, videos och annat extramaterial levererat till våra podcasts. Tack för att ni stödjer oss.

Märkt , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: