#14 Sarah Sjöström

Processed with VSCOcam with f2 preset

Simmerskan Sarah Sjöström slog igenom stort redan som 14-åring när hon tog sitt första mästerskapsguld. Elaka röster sa att det var hit men inte längre – hon skulle aldrig bli något – men Sarah och hennes tränare lät sig inte nedslås och använde det som motivation att stanna i toppen.

Efter tårarna i London-OS 2010 var det tufft. Sjöström halverade träningsdosen och funderade på att lägga av. Fyra år senare är hon tillbaka med besked – nyss hemkommen med tre EM-guld från Berlin – men trots framgången inte riktigt nöjd.

OS i Rio om två år – det är då det stora ska ske.

I Sportpodden med Edström & Åberg snackar Sjöström också om tatueringar, tränare som sällan ger beröm, känslan av att när som helst gå in i väggen och att skita i vad alla andra tycker.

Intervjuar gör Cecilia Edström.

Lyssna på avsnittet (Acast) genom att klicka HÄR.
——–

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Genom att lyssna via Acast får ni bilder, länkar, videos och annat extramaterial levererat till våra podcasts. Tack för att ni stödjer oss.

Märkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: