#19 EMMA JOHANSSON

Emma-Johansson-poloHennes stora genombrott kom 2008 då hon blev ”silver-Emma” med hela svenska folket. Sedan dess har karriären rullat på. För drygt två månader sedan tog hon ett VM-brons eller som Emma Johansson själv säger ”jag glömde att ta med mig guldet hem”.

I Sportpodden med Edström & Åberg berättar cyklisten Emma Johansson om besvikelsen efter VM, hur hon hanterar den aggressiva trafiken då hon tränar, hur hon och hennes man/tränare Martin Vestby håller isär privatliv och karriär. Dessutom ger Emma sin syn på problemet med doping inom herrsporten och vad som gjort att damsporten skonats från alla dopingskandaler.

Intervju: Linda Åberg.

Lyssna på avsnittet HÄR.

————

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Genom att lyssna via Acast får ni bilder, länkar, videos och annat extramaterial levererat till våra podcasts. Tack för att ni stödjer oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: