#21 Klara Svensson

IMG_8754_fyrkantigMitt emellan vimmel med modeeliten i Stockholm och träningar gästar proffsboxaren Klara Svensson Sportpodden med Edström & Åberg. Efter vinst mot italienskan Lucia Morelli väntar hon nu på att datum ska sättas för titelmatchen mot världsmästaren för WBC i lätt weltervikt, argentinskan Erica Anabella Farias.

I Sportpodden berättar 27-åriga Svensson att hon med tiden lärt sig att vara sig själv och hitta sin egen stil, vilket har gett de framgångar vi ser idag.

Hon pratar också om främsta intresset smink i kombination med att ge folk på käften samt det positiva med att bli psykad för att hon ser ut som en modell och inte en boxare.

Vi tar också upp ordväxlingen mellan henne och kollegan Mikaela Laurén. Vem av dem som ska sluta respektive börja äta kakor för att de ska kunna mötas.

I ringen går hon upp med pondus och som en vinnare: ”Jag kollar kallt på motståndaren rakt i ögonen”, säger hon.”

Intervju och foto: Cecilia Edström.

Lyssna på intervjun HÄR.

————

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Genom att lyssna via Acast får ni bilder, länkar, videos och annat extramaterial levererat till våra podcasts. Tack för att ni stödjer oss.

Märkt , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: