#22 Alva ”Fotbollsflatan” Nilsson

Processed with VSCOcam with f2 presetAlva ”Fotbollsflatan” Nilsson är årets sista gäst i Sportpodden med Edström & Åberg. Alva är Sveriges främsta damfotbollsexpert och jobbar till vardags för sajten damfotboll.com. Hon skriver även krönikor för Kvällsposten. I detta avsnitt berör vi självklart damfotbollen i Sverige. Hur kommer det att gå på VM? Är Pia Sundhage rätt person att leda landslaget? Vi talar även om homofobin mot de svenska damfotbollsspelarna och hur fotbollförbundet hanterar frågan.

Intervju: Linda Åberg
Foto: Cecilia Edström

Lyssna på avsnittet HÄR.

————

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Genom att lyssna via Acast får ni bilder, länkar, videos och annat extramaterial levererat till våra podcasts. Tack för att ni stödjer oss.

Märkt , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: