#27 Madeleine Östling & Nanna Jansson

PicFrame +Madeleine Östling och Nanna Johansson bryter ny mark inom svensk damhockey då de nästa säsong tar över i tränarbåset i Brynäs IF. Aldrig tidigare har det funnits en tränarduo i Riksserien. Det är två meriterade hockeyspelare och vi pratar om svensk damhockeys utveckling, generationsväxling och konkurrensen om de bästa spelarna.

Foto och intervju: Linda Åberg.

Lyssna på avsnittet HÄR.

————

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Genom att lyssna via Acast får ni bilder, länkar, videos och annat extramaterial levererat till våra podcasts. Tack för att ni stödjer oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: