#28 Pia Sundhage

piaPia Sundhage har vigt hela sitt liv åt svensk landslagsfotboll. Hon ledde bland annat sitt landslag till ett EM-guld 1984. Som tränare har hennes framgångar fortsatt. I sommar spelar Sverige VM i Kanada. Målsättningen är diffus och frågorna många inför det kommande mästerskapet.

Foto och intervju: Linda Åberg.

Lyssna på avsnittet HÄR.

————

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Genom att lyssna via Acast får ni bilder, länkar, videos och annat extramaterial levererat till våra podcasts. Tack för att ni stödjer oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: