#29 Karin Torneklint

IMG_4121

Karin Torneklint tog över ett landslag som befann sig i en generationsväxling och under hennes ledning har friidrottslandslaget blommat ut med nya talanger som Moa Hjelmer, Irene Ekelund och Michel Tornéus. I Sportpodden med Edström och Åberg berätta Karin om hur betungande förbundskaptensrollen blev och hur hon tacklar frågor om könsroller och jämställdhet.

Foto och intervju: Linda Åberg.

Lyssna på avsnittet HÄR.

————

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Genom att lyssna via Acast får ni bilder, länkar, videos och annat extramaterial levererat till våra podcasts. Tack för att ni stödjer oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: