#30 Frida Östberg

IMG_4120

Frida Östberg har Ett VM-silver och flera SM-guld och Champions league-titlar på sin meritlista. I Sportpodden med Edström och Åberg blir det mest prat om pågående fotbolls-VM och Frida ger sin åsikt om varför herrlandslagets stora profil Zlatan Ibrahimovic inte kan ge damlandslaget någon cred.

Foto och intervju: Linda Åberg.

Lyssna på avsnittet HÄR.

————

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Genom att lyssna via Acast får ni bilder, länkar, videos och annat extramaterial levererat till våra podcasts. Tack för att ni stödjer oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: