#31 Sara Hector

IMG_4119

Förra säsongen fick alpina åkaren Sara Hector sitt stora genombrott. Resultatet kom efter år av hård mental och fysisk träning. I Sportpodden med Edström och Åberg berättar Sara om den tuffa kraschen under en störtloppsträning 2012 och om loppet som fick henne att tappa suget för fartgrenen. Sara berättar även vad hon gör vid sidan om sin utförsåkning och varför hon väljer bort att gå ut och roa sig.

Foto och intervju: Linda Åberg.

Lyssna på avsnittet HÄR.

————

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Genom att lyssna via Acast får ni bilder, länkar, videos och annat extramaterial levererat till våra podcasts. Tack för att ni stödjer oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: