#38 Danijela Rundqvist

Danjela Rundqvist

Foto: Linda Åberg.

Möt Danijela Rundqvist och hör henne berätta om sin karriär, sin frustration över hur Svenska Ishockeyförbundet hanterat Damkronorna och hur tacksam hon är för att SOK finns. Rundqvist delar även med sig av de fördomar som hon tvingats hantera på grund av hennes val att spela hockey. Om tre månader ska Danijela och maken Nisse Ekman bli föräldrar för första gången. Att bli gravid visade sig inte bli någon lätt match. Hör henne berätta om hockeyprofilernas långa kamp för att bli gravida.

Foto och intervju: Linda Åberg.

Lyssna på avsnittet HÄR.

————

Ladda ner appen Acast från Appstore, Google Play eller www.acast.com för att lyssna och prenumerera på Sportpodden med Edström & Åberg. Tack för att ni stödjer oss.

3 tankar om “#38 Danijela Rundqvist

  1. […] Hon är en av Sveriges mest välkända hockeyspelare på damsidan genom tiderna och var en del av det lag som skrällde sig till ett OS-silver under ett par magiska svenska ishockeyveckor i Turin 2006. Nu riktar Danijela Rundqvist stark kritik mot förbundskaptenen Leif Boork i ”Sportpodden”. […]

  2. […] Hon är en av Sveriges mest välkända hockeyspelare på damsidan genom tiderna och var en del av det lag som skrällde sig till ett OS-silver under ett par magiska svenska ishockeyveckor i Turin 2006. Nu riktar Danijela Rundqvist stark kritik mot förbundskaptenen Leif Boork i ”Sportpodden”. […]

  3. […] Hon är en av Sveriges mest välkända hockeyspelare på damsidan genom tiderna och var en del av det lag som skrällde sig till ett OS-silver under ett par magiska svenska ishockeyveckor i Turin 2006. Nu riktar Danijela Rundqvist stark kritik mot förbundskaptenen Leif Boork i ”Sportpodden”. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: